Herrå :)

Pallade inte lägga in något lång inlägg idag.. Men nu ska jag iaf sstänga av mian köra dator och glo lite på TV eller ngt :) Hejdå!

Jahopp.

Hellu igen ^^

Nu sitter jag och chattar med bästaste Lollo, och har gjort i typ nån timme xD Har snackat en del om heemliiiga saker XD Nae, men nu blire nog att slänga in nån ful bild med :)



asså, seriöst fråga mig inte vad jag gör, det enda jag själv vet är att jag typ, åkte spakcykel xD

//Alicia , © på alla fotona

Palla inte med "schemat"..

Hej :D Ska INTE skriva mer enligt det jävla dagschemat, pallar inte det då det är för puckade frågor.

Idag har jag inte gjort så mycket, JO! Jag har varit hoss mormor o morfar och tränat agility med Ville :) Jag har även suttit och redigerat ett antal bilder, ni ska få se lite längre ner :)
Just nu sitter jag o lyssnar lite cp musik och ska logga in på MSN har jag tänkt.. Är även inne på BDB (Alyzza), kolla gärna det, finns fler bilder där än här på blööggen ;D

Imån har jag tänkt att.................................................. Tja, det vet jag inte.. Fotografera kanske? Får nog bli så :) Jo, igår föresten så fotograferade jag lite med kompisens systenkamera, ganska nice ;D Hon har en Canon EOS 400, bra kamera :) Längtar tills jag får min egen, ÄLSKADE NIKON D3100 <3 Har känat ihop lite till pengar till den nu och mamma är min personliga bank så jag inte slösar upp pengarna :)

Aja, nu har du läst lite meningslösa ord så här får du lite bilder från igår och, tja, någon gång i juni xD:













Tack o hej :D

//Alicia, © på alla bilderna


Ses alla fina :)

Nu ska jag börja göra mig i ordning för atts ova, kanske glo lite på tv eller ngt.. Pallar inte sitta mer vid datan iallafall :) Ha det så gött <3

//Alicia

Miwwhhiihh ;D

Jag ändrade hedaren trots allt :) Inte lika fin och lita ojämmn, men so what, jag blev ganska nöjd endå :)

Header..

Hmm, funderar på att byat header, till något liknande men annat stuk? Vad tycker DU? kommentera taack :D
//alicia


11. Min favorittid på dygnet och varför.

Hejj :DDD
Tack ni 2 underbaringar som läser bloggen varje dag även omd et inte kommer ngt inlägg :)

Hmmm.... Min favvotid på dygnet är nog runt kl 10.00, då har man liksom hela dagen framför sig och man kan göra massa grejor :D

Idag har jag faktiskt varit duktig och städat hela mitt skrivbord :D Vi ska ju snart flytta så jag måste rensa ut alla mina prylar, ASJOBBIGT eftersom jag när jag var minde var värsta sammlaren ^^ :)

Har även hunnit fotografera lite idag, så här kommer ett par bilder :)


Jag står och stylar mitt ute i skogen


Mitt lilla maarswaaiiin ;D


Finisen Maja igen :D Ignorera fula bakgrunden..


Snygg bild tycker jag :) Ursäkta skärpan...

//Alicia


Tröökigt

Nu ska jag lägga in en bildbomb för jag har ASTRÅKIGT:


Ja, har man tråkigt kan man väl rita lite?
...................................

En animation jag suttit och fixxat ihop :)
........................................


Ego med -.-....

Pallar inte lägga upp mer, ses imån alla söta <3

//Alicia

09. Tre personer jag skulle offra livet för

Andra inlägget nurå :)

Det är SVÅRT att välja bara 3 personer jag skulle offra livet för.. De främsta jag skulle rädda med mitt liv är min mamma, min syster och en liten söt hemlig person :) Men asså, typ NÄSTAN hela min klass skulle jag kunna offra livet för, så det går inte att svara korekt på den frågan....

Nu för attd etta blev ett så mycket korkate inlägg så ska jag lägga in lite fler bilder :)









Ang sista bilden, det är den kameran jag ska försöka tigga mig till i julklapp+födelsedagspresent mot att jag hjälper till hemma och städar rumet osv och hjälper till vid nya huset + sköter Mias hästar... Hoppas min köra lilla mamma går med på detta..

//Alicia

08. Ett starkt minne jag har

Hej alla fina och söta! Har nog hamnat i den bloggsvackan jag brukar ha, och det är då jag brukar lägga ner bloggen, men jag ska fanimej inte lägga ner igen. Jag ska helt enkelt blogga även om jag inte har ngn speciell lust, för då kommer jag ur svackan :)

Okej, jag hoppade över dag 7 eftersom jag inte har ngt speciellt band el så jag gillar.

Men starka minnen har jag och jag ska berätta för er när min pappa försvann ur mitt liv.
Det var någon gång i början av 2007. Min pappa hade tidigare år 2006 träffat en ny tjej efter att mina föräldrar skillt sig och i början ar hon jättesnäll. Men med tiden insåg vi att hon var lite konstig. Hon började bete sig illa mot min syster och mig. Min mamma förbjöd oss att träffa pappas nya tjej, därmed fick vi inte träffa vår pappa heller. Jag brydde mig inte så mycket men min syster var väldigt ledsen. Men vi gick vidare och lät det vara.

Men då i början av 2007 så fick vi ett brev. Min mamma visste först inte vem det var ifrån men tog upp det och läste. Jag var i köket och åt frukost. Jag såg på henne och såg hennes ögon bli blanka. Jag ville genast se vad det stod i brevet men hon ville inte att jag skulle se det, men tillslut fick jag läsa. Jag förklarar lite kort vad det stod.

Min pappa och hans tjej hade tydligen gift sig innan nyår, de hade flyttat långt bort från där de bodde innan och de hade fått en son, alltså min såkallade halvbror. Allt detta hade jag och min syster ingen aning om, inte min mamma heller. Jag blev helt förtvivlad och ringde genast min pappa. Det enda han sa va:

Jag: Vafan har du inte sagt att ni gift er?
Han: Jamen, det var inget stort bröllop.
Jag: Ah, men varför har du inte sagt att min lillasyster och jag fått ett nytt syskon?
Han: Aadu, asså, jag hinner inte prata mer, hejdå!

Jag har inte träffat eller pratat med min pappa sedan dess och inte enns sett ett foto på min såkallade halvbror. MIn pappa ringer inte o säger grattis till mig elle rmin syster på våra födelsedagar och han vill inte veta av oss. Jag vet inte enns vart han bor nu. Men jag vill inte veta det heller. Jag har ingen pappa enligt mig själv och jag kommer alltid bara ha en syster, inget annat syskon.

Men det som nästan var ennu värre var att jag och mian mamma o syster hade varit hoss min farmor och firat nyår, men hon s aingenting om detta, även om hon visste. Hon hade tagit undan alla bilder på vår halvbror och sa inte ett kynst. Det var ennu ett svek från min släkt på min pappas sida...

Ja, det var ett minne jag alltid kommer ha kvar, även om det inte är så roligt. En liten bild kommer nu med :):



Allt kan hända när man har tråkigt ^^ Ett till inlägg kmr idag :)

06. Min relation till en karaktär.

hej igen :D Sry att det inte blrv nått inlägg igår, men jag målade plankor hoss min morfar hela dagen :)

Idag skulle jag skriva lite om någon karaktär.. Hmmm.... Jag väljer då karraktären.. Kärringen i filmen "Legion" :) Kolal på tarilen så fattar ni vilken jag menar :) Ja, jag tycker då att hon först verkade vara jättegullig och allt, men sen ändrade man uppfattning. hehe. efter jag sett den filmen så var man lite rädd för gamla tanter, men det gick över snabbt :)


Eftersom detta igentligen är gårdagens inlägg så gör jag ett till om en liten stund :)


05. En person som gör mig glad och varför.

Hej igen ;D Kom nyss hem från tjejkvällen och det har varit aawwsome roligt ;D Skriver kanske lite mer detaljerat om det senare :) Idag var det dags att berätta vilken person som gör mig glad, och varför :) :

En person som (nästan) alltid gör mig glad är min mamma :D Hon ställer alltid upp och stöttar mig :)
Älskar dig mamma <3

Ja, en liten bild skulle man kanske slänga in med, det får bli på en liten söt kalv som går gämte mormors och morfars hus <3 :



Visst är han faaaiiinn  ;D

/Alicia © på bilden, som du kanske ser.




04 - En favoritbild

Hej alla :D Idag blir det bara ett inlägg och ett ganska kort, eftersom jag första ska iväg till kronobergs slott coh sedan hem till en av bästisarna o kolla film osv :D Ska bli awwsomee roligt, så drf pallar jag it blogga mycket idag :)

Ja, nu skulla men lägga upp en favoritbild.. Hmmmm... Det är ju JÄTTEE lätt när man har över 5000 bilder på sin lilla dator :) Men här kommer en så kallad favorit:





Två fågelbilder :) men ni ANAR INTE hur svårt det är att få en bra bild, på en fågel med digitalkamera, så jag är otroligt nöjd med dessa 2 bilder :)

Ses imorgon alla söta :D Och tack för 8 besökare igår :D

//Alicia © på alla bilderna


Jag och syrran som modeller

Hejj ;D Nu kommer ni få se lite på bilder på mig och syrran när vi hoppar studsmatta :      
Jag                                                                           "Bettan"

Nice eh`? :) Lovade även att hon skulle få skriva några rader:

Heej :D:D Jag har en kille som hela tiden kallar mig för Bettan det är störande-.- Men jag är skitsöt iaf :) Som sagt fyller jag år idag :D Snygga kläder jag har va? xD  /"Bettan"

Aja, harebra hörni :) hörs senare idag :)

/Alicia och "Bettan" © på alla bilderna, som ni kanske ser.


03. Mina tankar om döden

Hejsan igen ;D Idag var det tydligen dags att dela med mig utav mina funderingar kring döden..

Jag tycker inte att döden verkar vara speciellt farlig, om man nu sommnar och inte vaknar. Det är ju en annan sak om man drunknar eller så.. men att vara död skulle jag vilja veta mer om, tyvärr så finns det ju ingen möjlighet... Men har funderat en del på vad man gör när man är död. Kommer man upp till himmlen, blir man en ande eller så.. och om man nu kommer till himmlen, är man gammal då eller är man i den åldern man trivdes med sig själv bäst? Jag vet inte..
VAD TROR DU? Kommentera din åsikt :)

Mer inlägg kommer idag, bland annat dagens outfit :) Sorry för att detta blev ett så förvirrat inlägg, men döden är lite cp enligt mig xD

PS. Grattis till min lillasyster som fyller 11 år i dag <3



Satt och pillade lite i PSE, xD

/Alicia © på bilden


02. Om jag fick välja en bok och film.

hej alla söta! Idag blev det ett SENT inlägg, haha, igentligen ligger jag en dag efter, men nu låssas vi att det fortfarande är den 18 Juli, okej xD

Idag (XD) skulle jag tydligen välja en bok och film jag tycker bäst om, typ.. Om jag fick välja film skulle det SÅKLART vara Pirates of the Caribbean - Svarta Pärlans Förbannelse, en av mian favvofilmer <3 och så en bok med.. Hmmmmmmm.............. Gillar många böcker men det får väl vara en av de böcker jag läst flest gånger - De Vilda Hästarna :) älskade den när jag var mindre och gör fortfarande :)

Eftersom min kamera är död, och det är sent o jag är trött som f'n, så har jag inte tatt några foton idag och orkar inte hålla på att redigera bidler, så ni får klara er med en liten text :)

PS. TACK FÖR 5 LÄSARE IDAG, när det endå varit så dåligt med inlägg idag..

Hare gött <3 ses senare idag xD


Lite vovvsingar på bild ;)

Eftersom jag troligen kommer nämna hundarna som jag står närmast mycket så får ni nu kolla på ett par bilder av dom :):

 Ville - Jag tävlar/tränar agility
med honom :)


 Apollon - En valp som min familj förr upp, min mormor o morfar äger honom nu :)


 Fiffi - Min egen hund, mamma till Apollon :)

Visst är de göölliigga :D

/Alicia © på alla bilder, som ni nog ser..


01. Pressentation av mig :3

Hej alla söta :D Ska berätta lite om mig själv nurå :)

Jag är en glad tjej på 13 höstrar vid namn Alicia :)
Jag bor med min mamma och lillasyster i en lägenhet i älskade Småland. Jag har 5 st djur, 2 katter (Sissi & Sara), ett marsvin (Maja), en kanin (Rufus) och en liten vovvse (Fiffi).

På fritiden brukar jag umås med mina älskade kompisar, va med mina djur, fotografera, sitta vid datorn eller bara chilla. Jag rider även 1 gång i veckan och har gjort i 5 år nu. Jag har även en medryttarhäst som heter Timbiak :) 
Jag älskar att teckna också, både på datorn eller med blyets. hellst djur/växter :)

Ett annat av mina absolut största intressen är agility. jag tränar/tävlar med min mormor o morfars hund Ville. Jag har själv tränat honom och lärt honom sedan han var valp så vi har ett väldigt starkt band. och jag måste säga att han är grym på agility, vi har placerat oss riktigt bra. Till exempel på vår första tävling i Åhus. Vi kom på plats 6 av 180 tävlande. 0 hinderfel, 0,31 sekunders tidsfel, vilket var min förtjänst eftersom jag halkade på gräset xD Kom ihåg hur otroligt glad jag blev när jag fick red apå att vi var felfria (hinderfel) :D Ville är 35 cm hög och vi tävlar i klassen Small :)

Som det står ovanför menyn på bloggen så älskar jag att fotografera, som sagt hellst natur/djur :) Jag tar alla kort med min lilla digitalkamera, en Canon IXUS800 IS, och jag ääällssskkkaaarr den, nästan alltid xD Dock ska jag uppgradera mig till en system om något år, då sattsar jag på en Nikon D80 eller någon slags system med fast objektiv :)

Jag ska börja 7an. Tycker det ska bli ganska kul, men eftersom klassen var tvungen att delas så kommer man ju inte ha exakt alla gamla vänne rmed sig.. Men det blir nog okej iallafall :) Vi börjar läsa språk först i 7an och jag har valt spanska :)

*Suck*. Pallar inte skriva mer nu, men om ni undrar kan ni ju alltid kommentera :) Jag ÄÄLLSSKKKAARRR kommentarer, så va inte rädda för det :)

PS. Slänger in ett par bilder på mitt favvoritmotiv, vattendroppar ;D Ge gärna kritik om mitt fotograferande :)











Harebra :D (Fler inlägg kommer kanske senare ikväll :)

/Alicia © på alla bilder, som ni nog ser..


Vad som kommer hända på bloggen de följande 30 dagarna.

Dag 01- Pressentera dig.
Dag 02- Om du fick välja ett liv i en bok, film m,m Vilken? och vem skulle du vara då?
Dag 03- Mina tankar om döden.
Dag 04- En favorit bild.
Dag 05- En person som gör mig glad och varför.
Dag 06- Min relation till en karaktär.
Dag 07- Mitt Favorit band, varför och favorit låt.
Dag 08- Ett starkt minne jag har
Dag 09- Tre personer jag skulle offra livet för.
Dag 10- Min bakgrund.
Dag 11- Min favorit tid på dygnet och varför.
Dag 12- Om jag var ett djur skulle jag vara... och varför.
Dag 13- Vad är livet för mig.
Dag 14- Min bästavän när jag var liten.
Dag 15- Fem underliga sanningar om dig själv.
Dag 16- Min Favorit film.
Dag 17- Vad är kärlek i dina ögon.
Dag 18- Min Relation till det motsatta könet.
Dag 19- Min dröm resa
Dag 20- Något som får mig att gråta.
Dag 21- Min värsta dag jag kommer ihåg.
Dag 22- Mitt Favorit djur.
Dag 23- Jag och min familj.
Dag 24- Min Favorit anime.
Dag 25- Ett problem jag har.
Dag 26- Något jag hatar.
Dag 27- Något jag är allergisk mot.
Dag 28- En sak jag önskar jag fick uppleva.
Dag 29- Något som får mig att skratta tills jag gråter.
Dag 30- vad händer om 30 dagar?


RSS 2.0