Jag sabbade det :(

Har nu varit ute då.

Gick först en runda med Ville på Agilityplanen, det gick superbra :)
Sen tog jag ut Appe med, han måste ju också tränas menar jag. Först tränade vi lydnad och det gick bra. han lyssnade och var uppmärksam.
Sedan gjorde jag en stor miss. Jag gick till agilityplanen med honom för att bara hoppa lite med honom och de sket det sig.

Han började springa runt planlöst och lyssnade inte alls på mig. Otroligt irriterande och ingenting hjälper! Om ajg är sträng mot honom så bara stirrar han på mig och går iväg, och om jag lixom: "Appe!! Kom då pooojjkkkeeeennnn!!!" Men asglad röst,, då bara stirrar han på mig som om jag var dum i huvudet. Fruktansvärt irriterande.
Blev så arg på han idag och hatar när jag måste bli det......... But thats it. Jag ska träna honom imån igen oh inte ställa så höga krav på honom denna gången.

Nu till bilderna jag fotade. Blev mest fågelbilder :) :













/Alicia


Dagens update

Hellu :]

Idag fick jag inte heller gå till skolan, eftersom tempern visade yttepytte feber igår och mamma envisades.
Och fan jag missar teatervisningen, fuck. Förlåt mig finaste kompisarna :(

Men iaf, idag har jag tänkt att chilla, endast det igentligen. Ska troligen ut och fota, asså, jag måste klara att vara ute en stund utan att få värsta hostattacken, annars kan jag ju glömma skolan resten av veckan..
Ska även baka kakor med morfar, yay :D Awsommet goda kmr dom bli :)

Nu sitter jag och läser andra peoples bloggar och de är ju riktigt bra. Någon som vill bli länkad här på min blogg? Bara att skriav en liten kommentar om det isf :)

Men nu ska jag i vilket fall gå ut och ta lite bilder, solen skiner ju :D :D :D (hysterisk)

/Alicia

Euum, bilder.

Ska kanske skriva ett längre inlägg, MED BILDER. För en gångs skull :)
Men alvarligt så skriver jag inte speciellt långa inlägg eftersom det är inte så speciellt många personer som läser bloggen nu när den låg nere, heheheheh ;)

((Får ju skylla mig själv för det, men det skulle vara sjukt kul om ni kanske länkade min blogg någon stanns? BDB, FB vad som :)
SKriv gärna till mig om ni gjort det så kan jag lägga upp en länk till er här på bloggen så ni också kanske får mer besökare :) Skicka bara en kommentar om det :)))

Men strunt i det nu. Right now sitter jag och ska läsa lite på engelskapjäsen som klassen håller på med. Vi är typ indelade i grupper och ska framföra en pjäs. Vi valde "Snow white" :)
Har ju varit sjuk och därmed inte övat på den mycket med kompisarna, så jag får öva hemma, själv, ensam.. OLYKLIG :'( Nerå, men det är drygt att behöva fixxa sånt hemma när man har lust att hitta på annat..

Men imorgon om jag inte blir sämre ikväll ska jag till skolan. Man missar otroligt mycket när man är borta.

Okej, lite bilder från veckan nudå :):





Min betonggroda <3 Så otroligt fin, eller hur :)?

Jao..

Mitt failade hår-

Har inte fotat så mycket nu när jag varit sjuk, för ja, man mår ju dåligt?
Men har iaf tänkt att koppla ihop min BDB och blogg, någon som vet om det är bra att göra så eller blir det typ cp med bilderna?

/Alicia

Asså driver det med mig?

Det jävla fula "programet" jag tänkte göra min tillfälliga header i är fanemig stört. Det cpar ur hela tiden och jag tänker inte göra någon jäkla header som jag bara ska ha ett tag. Jag ska sitta och göra en superfin hemma istället som jag behåller längre.

*SUCK* -.-


Klart

Färdig med designen. Nu ska jag Göra en ny header, en tillfällig! Måste göra den i...... PIXLR.COM :'( Inget riktigt program har jag just nu.. Men en ny kommer om inte för länge då jag inte tror att jag själv står ut med den...


Hi dude ^^

Hello :)

NU, äntligen känner jag för att blogga :D Har varit sjuk i en vecka så jag kanske är för uttråkad för annat? Who cares! Jag kmr "renovera bloggen nu iallafall, eftersom jags att in en sjukt ful header inser jag.. Men det ska fixxas!

Don´t be worry, I will be back ♥

Yey..

Hellu :)
Lägger in ett inlägg till eftersom jag ser att det fortfarande är en stackars person som besöker min blogg :)
Nu har jag då äntligen fått min kära Nikon D3100! Den är underbar och därför får ni några bilder strax :)
Annars numera tävlar jag mycket i agility, fotar m.m. Så har inte så mycket tid för datorn. Förutom i skolan. Vi har ju fått laptops :) HIHIHIHI :D
Nae, men vi får se om jag drar igång bloggen igen. Men iaf besök mig på dayviews.se (Alyzza), där uppdaterar jag ofta :)
Men här får ni iallafall lite bilder från de senaste veckorna:
Alla bilderna är copyrightskyddade.
/Alicia

RSS 2.0