Till Nuffegrisen:

Cha alla människor :D Litet inlägg nurå som kommer tilldelas Nuffegrisen, du vet vem du är :).

Tack för att är bra på datorer, mamma skulle blivit asförbannad om jag tjatade på henne... Tack till dig också för att du gjort mamma gladare :D Och du, spara INTE ut håret, det ser bara fult ut då.

Kommer lite allmänt om vad som händer nu :)

Ja, vi är ju mitt i flytten och jag har inte tid att blogga så mycket, därför får ni helt enkelt vänta någon månad innan ni kan få nya inlägg varje dag :) Dock kan ni alltid kolla min bilddagbok (Alyzza), där är jag mer aktiv :)

Hoppas ni fortsätter läsa iallafall <3 IDAG SKA JAG TÄVLA FÖRESTEN, bara tvungen att skriva det.. :)

/alicia

Länge sen :)

Länge sen nu hörni. Kul att se att nån läser min blogg varje dag även om det inte kommer in nya inlägg..

Men det har varit så mycket med flytten o allt och det koommer fortsätta ett tag framöver så jag kmr va oaktiv. Efter vi flyttat kommer jag inte hlr ha tillgång till internet som jag har nu så då blire ennu sämmre uppdatering.. Och snart börjar skolan med. Betyg, nya klassen, ny lärare och högstadie, det blir inte direkt lättare. Jag säger inte attd et kommer bli tråkigt, men det kommer ta ennu mer av min tid jag har kvar.

Även mitt fotointresse har sjunkt eftersom min kamera börjar balla ur. Bilderna blir grusiga och jag har ingen lust att sitta och redigera halvdana bilder. Sparar istället till en Nikdon D3100 som ni vet. Troligtvis kommer mitt kära intresse tbx då. Men har lite pengar kvar att spara så det lär inte bli förens i vinter.


Aja, nu vet ni detta. Kan ju berätta lite om imorgon då jag ska tävla igen med Villebille :D Ska tävla på hemmaplan i både agility o hoppklass. Får hoppas att det går bra :) Även nästa helg är det tävling, deltävling 2 i KMet. Jag ligger 1a så vi får hoppas att jag kan sammla ihop lite till poäng :D

Bildbomb kommer nurå, har en hel del bilder som ennu inte visats :) :
























Så, palla inte lägga upp mer bilder nu. Men om ni vill ha tag på mig/se nya bilder i stort sett varje dag, besök mig på BDB: Alyzza

//Alicia


RSS 2.0